Пришла на мыло лабуда какая-то :/ Помогите перевести: Փաստաբանի, Ռիչարդ Ուիլյամս, Հիմնական գործընկերն է, Huckson Պալատների № 01 Avenida Street, Lome, Togo.
Փոխադարձ գործ. (Ժե AXIOM)
Հարգելի AXIOM,
Ես իրավաբան, Ռիչարդ Ուիլյամս, փաստաբան եւ անհատական փաստաբանը է Eng. J. AXIOM ,Օտարերկրացին, որոնք օգտագործվում հետ աշխատելու Shell միջազգային Հանրապետությունը Togo է, թե ինչ պետք է այսուհետ իմ պաշտպանյալին.
Մայիսի 25, 2006, իմ պաշտպանյալին, եւ նրա կնոջը, եւ նրանց միակ դստեր ներգրավված են եղել ավտովթարում երկայնքով Կարա ճանապարհային Express Կարա Lome Տոգո. Ցավոք սրտի, նրանք բոլորն էլ կորցրել են իրենց կյանքն այդ միջադեպը, ես քանի որ հանդես եկավ մի շարք հարցումներ տեղադրել ցանկացած իմ հաճախորդներին տրամադրվում հարազատներին, բարեկամներին, այս ապացուցեց անհաջող. Հետո այդ մի քանի անհաջող փորձերից, ես որոշեցի հետեւելու նրա ազգանունը ինտերնետում գտնել որեւէ անդամ իր ընտանիքի հետեւաբար եմ դիմել ձեզ. Սակայն, հիմք ընդունելով այն փաստը, որ իմ պաշտպանյալին պահ (€ 11.5million եվրո) ընտանեկան գանձարանի բանտում ֆինանսավորման ընկերությունը, որը նա հանձնեց վկայական ավանդի ինձ հետ ես, որպես իր անձնական փաստաբանին.
Սույնով ցանկանում համաձայնությամբ նշանակվում է Հանրապետության դիմաց Ձեզ ֆինանսական կազմակերպությունների, ինչպես բարեխղճորեն շահառուն `դրամական (€ 11.5million եվրո), որպես սպաներ ֆինանսական ընկերությունների ունենալու մտքով ստանալու այդ փողերը (€ 11.5million եվրո) Confisticate որպես Unclaimed խմբաքանակը քանի որ ոչ ոք պաշտոնապես եկել: Նա Ես գիտեմ, որ գործարքի այս մագնիտուդով կդարձնի ցանկացած անհանգստությունն ու վախը, բայց հավաստիացնում եմ, ոչ թե անհանգստանալու, քանի որ ամեն ինչ լինելու Ահա վերջում այդ գործունեության մասին.
Միջոցառումներ են վերամշակված համար: Սահուն շահագործման. Ես բոլոր անհրաժեշտ տեղեկություններ, որոնք կհանգեցնեն Ձեզ հաջող պահանջի այդ փողերը, բոլոր եք անել առավելագույնը համագործակցություն. Ես պատրաստվում եմ ձեզ բերել 30% ընդհանուր գումարը հետ կապված Ձեր օգնությամբ, 10% կտրամադրվի Carter համար բոլոր ծախսերը կամ հարկային մենք կարող ենք դիմակայել ընթացքում գործարքը, իսկ 60% կլինի ինձ համար. Խնդրում եմ ուղարկել ինձ հետեւյալ տեղեկատվությունը թարմացնել ֆայլի առաջ մենք սկսում ենք.
Ձեր լրիվ անունը: Ձեր կոնտակտային: Ձեր Զբաղմունք: Ձեր հեռախոսի համարը եւ ֆաքսի համարը ` Ուղղակի Email:
Երբ ես ստացել վերոնշյալ տեղեկատվությունը. Ես կկապվենք Ձեզ հետ ետ
Юрист, Ричард Уильямс, Основной партнер, Huckson палат № 01 Авенида-стрит, Ломе, Того.
Совместной работы. (О AXIOM)
Уважаемые AXIOM,
Я юрист, Ричард Уильямс, адвокат и личный адвокат Eng. J. AXIOM, иностранцу, который используется для работы с Shell International Республики Того в то, что должно быть моим клиентом сейчас.
25 мая 2006, мой клиент, его жена и их единственная дочь были вовлечены в автомобильной катастрофе вместе Кара-роуд Express Кара Ломе Того. К сожалению, все они погибли в ходе этого инцидента, с тех пор я сделал несколько запросов, чтобы положить мои клиенты в любой момент родственники, это оказалось неудачной. После этих нескольких неудачных попыток, я решил последовать ее фамилию, чтобы найти интернет-либо из членов его семьи, следовательно, я с вами связаться? Однако, основываясь на том, что мой клиент хранение (€ 11.5million евро) семьи сокровищницу тюрьме финансирования компании, которую он передал депозитный сертификат со мной, я, в качестве его личного адвоката.
Настоящим согласие быть назначен для вас финансовых организаций, добросовестно, как получатель денег (€ 11.5million евро), в качестве должностных лиц финансовых компаний ума, чтобы получить эти деньги (€ 11.5million евро) Confisticate как невостребованного груза, поскольку никто официально прийти к нему Я знаю, что сделка такого масштаба сделает любого беспокойства и страха, но я уверяю вас, не волнуйтесь, потому что все будет Это конец этой деятельности.
События обрабатываются для бесперебойной работы. У меня есть все необходимую информацию, которая приведет вас к успешной требовать этих денег, все, что вам делать с максимальной сотрудничества. Я собираюсь дать вам 30% от общей суммы, связанные с вашей помощью, Картер будет 10% всех налоговых затрат или мы можем противостоять сделке, а 60% будет для меня. Пожалуйста, пришлите мне следующую информацию для обновления файла прежде чем мы начнем.
Ваше полное имя: Контактное лицо: Ваша должность: Ваш номер телефона и номер факса: Прямой Email:
Когда я получил вышеуказанную информацию. Я свяжусь с Вами назад